BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ketenli Dernek Başkanı Mahalle Muhtarını istifaya davet etti

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU binlerce kişinin takip ettiği Canlı yayında istifaya davet etti. 

26 Aralık 2020
Ketenli Dernek Başkanı Mahalle Muhtarını istifaya  davet etti

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU binlerce kişinin takip ettiği Canlı yayında istifaya davet etti.

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet KACAROĞLU  dün Akşam Saatlerinde Sosyal medyada yaptığı canlı yayında Köy Muhtarı Abdurrahman Sarıgüle cevap verdi .

 Kacaroğlu Köy Muhtarı halka hizmet etmek yerine  ayrıştırma ve kutuplaştırmaya  sevk ettiği için istifaya davet etti.

Maalesef üzülerek söylemek isterim ki Ak Parti ve Cumhurbaşkanımızın gücünün arkasına alanlar    elindeki gücü Seydişehir’imize hizmet etmek yerine insanları kutuplaştırmaya, ekmeğiyle tehdit ederek ezmeye sebep olduğunu görmekteyiz dedi.

 Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Nefesi kesilenler kibrine yenik düşenler oldu derken şunu görmekteyiz  ki hizmet yerine kişilerle uğraşmaktadır.

Canlı yayını Seydişehir’den ve Ketenliden binlerce kişi takip etti. Canlı yayında Dernek tarafından yapılan hizmetleri tek tek anlattı.

Canlı yayında  yapılan Sosyal faaliyetlere Seydişehir Kaymakamı, İlçe Milli eğitim müdürü ve Tüm Seydişehirli Hemşerilerimiz  tam destek olurken Seydişehir Belediye Başkanının aynı desteği   bulamadıkların söyledi.

Ketenliye 7 yıldır verilen hiçbir sözün yapılmadığını bunun üzerine Sosyal Medyadan Köylülere imece usulü yapalım diye çağrıda bulunduktan sonra  Derneğimizin yapmış olduğu sosyal faliyetlerimize iç işlerimize karışıldı.

Dernek ve köylülerimiz olarak Belediye başkanına asil görevi olan vazifeleri yapmasını için İmece yol yapım teklifinde bulunduk.

Bizim amacımız herkes görevini yapsın.

Şahsım ve Derneğin üzerine karalama, İtibarsızlaştırma kampanyası düzenlediği için bu canlı yayını yaptığını belirtti. Dernek Başkanı olarak bizler ve hemşehrilerimiz  ilahi Adelete sonsuza kadar inandığımızı belirtmek ister bu olayı Tüm Seydişehirli hemşerilerimiz ve Kamuoyunun vicdanına havale ediyorum dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.