BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ketenli Derneği’nden giyim ve gıda yardımı

Ketenli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihtiyaç sahibi çocuklara giyim, ailelere ise gıda yardımında bulundu. 

14 Ocak 2021
Ketenli Derneği’nden giyim ve gıda yardımı

Seydişehir’de 25 kişilik gönüllü ekiple 55 mahallede yaklaşık bin çocuğun giydirildiğini, 200 aileye de gıda yardımı yaptıklarını belirten Dernek Başkanı Mehmet Kacaroğlu, salgın döneminde el uzatmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplamda 120 bin lira yardımda bulunduklarını ifade eden Başkan Kacaroğlu,  “Konyalı ve Seydişehirli hayırseverlerimizin destekleriyle yola çıktık. Çocuklarımız üşümesin kampanyasında aldığımız atkı, bere, mont, eldiven, bot olmak üzere giyim elbiselerini çocuklarımıza ulaştırdık. Ailelerimizin mutfaklarına katkıda bulunduk. Bütün muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız bizlere destek verdi. Hemşerilerimize, gönüllülerimize ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.