BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kemalettin Atalay;Güneş balçıkla sıvanmaz

Ülke ve yerel gündemi değerlendiren AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Türkiye bölgesinde ve dünyada tarih yazmaya devam etmektedir 

14 Aralık 2020
Kemalettin  Atalay;Güneş balçıkla sıvanmaz

Ülke ve yerel gündemi değerlendiren AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay,  Türkiye bölgesinde ve dünyada tarih yazmaya devam etmektedir. Dile getirmeye bile cesaret edilemeyen reformları hayata geçiren AK Parti Türkiye'nin kronikleşmiş sorunlarını birer birer çözerken, umudun ve inancın adı oldu.” Dedi.
Atalay, “Eğitimden ulaşıma, sağlıktan tarıma, teknolojiden ticarete kadar her alanda geliştirilen mega projelerle halkımızın yanında olmaya devam ediyoruz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözünden hareketle bütün projelerimizin odağına insanı alıyoruz. 
Dünyada yaşananlara ve Türkiye’nin etkin gücünden de bahseden Başkan Atalay:
“Koronavirüs salgınının dünyada başladığı ilk günden bugüne kadar güçlü sağlık alt yapımız, alanında deneyimli bakan ve bürokratlarımız ve de ekonomimizin güçlülüğü sayesinde süreci krize dönüşmeden yönetiyoruz. Pandemi karşısında dünya devi ülkelerin bir bir döküldüğü dönemde, ülkemizde son teknoloji ile donatılarak açılışları yapılan Şehir Hastaneleri, acil durum Pandemi Hastaneleri, kahraman sağlıkçılarımızın da özverili çalışmaları ile insanımızın sevdiklerinin yanlarına gönül rahatlığı ile dönmesini sağlıyoruz.
Bölgede silahlı ve teknolojik gücümüzle dosta güven düşmana korku veriyoruz.  Yeni yüzyılın parlayan yıldızı olan ülkemiz sayesinde tüm dünyada huzuru, barışı, adaleti tesis etmek için haklı mücadelemize devam ediyoruz. Kara sınırlarımızda ve denizlerimizde hak ihlallerini bertaraf edip gereken cevabı masada ve sahada misliyle veriyoruz. Petrol, doğalgaz, maden ve doğal kaynak arayışımız da son hızla devam ediyor. Dışa bağımlılığı minimum seviyeye indirmeye çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.
-Seydişehir’de de yatırımlar devam ediyor -
Yerel gündemle alakalı ise Kemalettin Atalay şu bilgileri verdi:
“Ulusal çapta yapılan yatırımlardan, projelerden Seydişehir de ziyadesiyle faydalanmış ve faydalanmaya devam etmektedir. Parti teşkilatı ve belediyenin uyumlu çalışmaları kısa sürede meyvelerini vermiş ve ilçemiz birçok yatırımı Ak Belediyecilik zamanında almıştır.
Seydişehir Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti Hükümeti sayesinde ilçeye sayısız hizmetler getirilmiş, birçok projenin uygulanmasını da kolaylaştırmıştır.
İlçemizde daha önceden yatırım programına alınan ve yapımına devam eden  Alacabel Tüneli, Kuğulu Vadisi Projesi, Millet Bahçesi Projesi,  Seyyid Harun Camii çevre düzenlemesi, Yeni Hastane Projesi gibi birçok yatırımlarımız,  planlanan takvimde devam etmektedir.
İlk günden beri büyük bir aşk ve şevk ile sarıldığımız prensiplerimizden asla vazgeçmedik. 3Y ile mücadele edeceğiz dedik. Ediyoruz. Mücadelenin muhatapları canhıraş isyan etse de mücadele ediyoruz. Halkımız yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklara karşı gerçekleştirdiğimiz büyük mücadelede aştığımız dağları görmektedir. Ancak yasakçılar, ülkeyi yoksullaştıranlar ve yolsuzluk çeteleri memnuniyetsizliklerini açıktan dile getiremediğinden karalama çalışmalarına devam etmektedir. Ak Partinin alnı ak, geçmişi paktır. Güneş balçıkla sıvanmaz. Partimize kara çalmaya çalışanlar önce sırtlarındaki yüklerden kurtulmalı sonra bize eleştiri getirmelidir.
Büyük bir heyecanla basın mensuplarını çağırarak yıllardır pişirdiği temcit pilavını yeniden servis edenlere verilecek cevabımız yoktur. Çünkü sorulan soruların cevabı seneler önce mahkeme kararları ve resmi ağızlardan kamuoyuna açıklanmıştır. Bugün yeni şeylermiş gibi sunulan konular yıllar önce cevaplanmıştır. Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL tümüne yeniden cevap vermiştir. Kendini gösterme çabalarına bizleri de alet etmelerini ne kadar rahatsız edici bulsak da onları anlıyoruz. Anlatılacak icraatları ve dikili ağacı olmayanlar, züğürdün çenesi hesabı Ak Partinin icraatlarına kara çalmakla tatmin oluyor.
Bizler aşk ile koşup yorulma bilmeden görevimizin başındayız, gayemiz milletin gönlüne girebilmek amacımız şehrimize yakışır hizmetleri gerçekleştirmektir. İçimizi karıştırmaya yönelik yayınları elimizin tersiyle iterek yolumuza devam ediyoruz. Siyaset dedikodusuna ayıracak vaktimiz olmamıştır, olmayacaktır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.