banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kemal Öztürk: Aşı oldum, zira testim pozitif çıktı, durumum farklı

Kemal Öztürk: Aşı oldum, zira testim pozitif çıktı, durumum farklı 

23 Aralık 2020
Kemal Öztürk: Aşı oldum, zira testim pozitif çıktı, durumum farklı

Gazeteci Kemal Öztürk, “Aşı çalışmalarında gönüllü olarak katılmış ve ilk doz aşıyı olmuştum.Zira Covid testimin pozitif çıkmasının, aşı çalışmalarına negatif bir algı yaratmasını istemem.” dedi.

Habertürk yazarı Kemal Öztürk koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Öztürk, “Covid testim pozitif çıktı” başlıklı yazısını Twitter hesabından “Sağlık durumum gayet iyi. Evde karantina sürecine geçtim. Aşı çalışmalarında gönüllü olup, ilk doz aşıyı yaptırdığımdan, durumu biraz açıklamam icap eder. Zira Covid olmamın aşı çalışmalarına negatif etki yapmasını istemem.” ifadeleriyle paylaştı.

ÖZTÜRK: GÖNÜLLÜ AŞI OLDUM, ZİRA COVİD TESTİM POZİTİF ÇIKTI
Gazeteci Kemal Öztürk, bugünkü köşe yazısında koronavirüs testinin pozitif çıktığını ardından aşı çalışmalarında gönüllü olduğunu belirtti.  Süreçle ilgili detayları paylaşan Öztürk, “Benim durumum diğer hastalardan biraz farklı. Bildiğiniz gibi aşı çalışmalarında gönüllü olarak katılmış ve ilk doz aşıyı olmuştum. Bunu kamuoyuna duyurmuş ve gelişmelerden haberdar edeceğimi de belirtmiştim. Bu nedenle durumu biraz açıklamakta fayda görüyorum. Zira Covid testimin pozitif çıkmasının, aşı çalışmalarına negatif bir algı yaratmasını istemem.” ifadelerini kullandı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147