banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kayseri'de ormanda 2 bin cep telefonu yakılmış halde bulundu.

Kayseri'de doğaya yürüyüşüne çıkan vatandaşlar ormanlık alanda 2 binden fazla yakılmış cep telefonu buldu. Olayın ihbar edilmesi üzerine jandarma yakılan cep telefonlarını delil torbalarına koyarak karakola götürdü.. 

02 Mart 2021
Kayseri'de ormanda 2 bin cep telefonu yakılmış halde bulundu.

CEP TELEFONLARINA KRİMİNAL İNCELEME YAPILACAK

Bir kısmı toprağa gömülü olan ve çoğunluğu ise geniş bir alana yayılmış halde bulunan cep telefonları, olay yeri inceleme ekipleri tarafından tek tek toplandı. Cep telefonlarından hasır durumu az olanlar ayrıştırılarak delil poşetlerine konuldu. cep telefonları terör savcısının talimatıyla kriminal inceleme yapılmak üzere karakola götürüldü.

Elektronik devreleri yada İMEİ numaraları silinmeyen cep telefonlarının kimlere ait olduğu belirlenecek. Devreleri yanmayan cep telefonlarının çalıştırılması halinde ise örgütü yazışmalara ulaşılabilecek.

Sahte basın kartlarıyla kaçak parti

Ankara, İstanbul ve İzmir "Kontrollü Normalleşme" dönemine bu tedbirlerle girecek

Meteoroloji'den 3 gün kar yağacak uyarısı

AUDİ MARKA ARAÇLA 4 TORBA İÇİNDE GETİRİP YAKTILAR

Ormanlık alanda yakılan cep telefonlarının 2016 yılında 15 Temmuz darbe girişiminden yaklaşık 1 ay sonra yakıldığını belirten görgü tanığı Ö.D, "Cep telefonlarını Kayseri plakalı Audi marka bir araçla ormanlık alana getirip yaktılar. Ben cep telefonlarının yakıldığını gördüm. Cep telefonları 4 adet gübre torbası ile getirilmişti. Yakanlar bir kaç kişiydi. Hatta bu telefonların bulunduğu bir kaç yüz metre ilerde yine telefonlar yakılmıştı" dedi.

Kaynak Sabah

.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147