BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Pişkin Türkiye 2.si AİHL kabul etti.

Kaymakam Pişkin Türkiye 2.si AİHL kabul etti. 

18 Ekim 2021
Kaymakam Pişkin Türkiye 2.si AİHL kabul etti.

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından proje okulları arasında yapılan “Başarılı Örnekler Sergisinde” yüzlerce okul arasında araştırma ve geliştirme uygulamalarına dayanan “Dâhice Fikirler Projesi” ile Türkiye ikincisi oldu.
Yüzlerce Okulu geride bırakan Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi dört eleme aşamasından başarı işe geçerek derece yaptı ve internet üzerinden yapılan oylama ile kıl payı birinciliği kaybederek Türkiye ikinci oldu.
Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bayram Ali Çelik Projeye katılan öğrenciler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Kaymakam Deniz Pişkin tarafından kabul edildi.
Kaymakam Pişkin "Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından proje okulları arasında yapılan “Başarılı Örnekler Sergisinde”, yüzlerce okulu geride bırakarak “Dâhice Fikirler Projesi” ile Türkiye ikincisi oldu.Bizlere bu gururu yaşatan okulumuzu tebrik ediyorum. dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.