BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Erdoğan Pazar yerinde denetim yaptı

Kaymakam Erdoğan Pazar yerinde denetim yaptı  

04 Mart 2021
Kaymakam Erdoğan Pazar yerinde   denetim yaptı

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile İçişleri Bakanlığınca çıkarılan genelgeler doğrultusunda; 1 Mart itibari ile başlayan Yeni Kontrollü Normalleşme '' Dinamik Denetim Modeli'' kapsamında, Sayın Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya KOCA, Salgınla Mücadele Koordinatörü Ferhat TÜKEL ve Zabıta Müdürü Yunus UYAR Seydişehir Kapalı Pazar Yerini denetledi.
Pazar esnafına hayırlı işler dileyerek vatandaşlara ve esnafa uyarılarda bulunan Sayın Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN;
" Virüsün Bulaşma riskinin yüksek olduğu alanlarda sosyal mesafeye dikkat ederek, işlerimizi hızlıca tamamlayıp ayrılmamız, hepimizin sağlığı için iyi olacaktır.
Ayrıca; Sebze ve meyve satışı yapan esnaflarımızın hijyen noktasında eldiven takmaları ve açıkta gıda satışı yapmamalarını söyleyen Sayın Kaymakamımız, hemşehrilerimizle el ele verip kurallara uyduğumuz zaman, salgının etkisini en aza indirebiliriz.
Saygıdeğer Hemşehrilerimizin her konuda oldukları gibi bu konudada hassasiyet göstermelerini istiyor, herkese sağlıklı günler diliyorum "dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.