BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam "Erdoğan Geleceğin Türkiyesi için çok önemli bir adım

Kaymakam "Erdoğan Geleceğin Türkiyesi için çok önemli bir adım 

11 Kasım 2020
Kaymakam

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan   ve Seydişehir Protokol üyeleri 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi gerçekleştirdi.

 Kaymakam Erdoğan tüm Türkiye’de milyonlarca fidanın toprakla buluştuğu etkinliğin geleceğin Türkiyesi için çok önemli bir adım olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm şehirlerde milyonlarca fidanın toprakla buluştuğunu belirten Erdoğan  “ Seydişehir olarak   bizlerde  Milli Ağaçlandırma Günü’ne destek veriyoruz.Geleceğin Türkiyesi için çok önemli bir adım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

 Anabağlar  Mahallesindeki  Adelet Ormanındaki  ağaç dikim  çalışmasına Kaymakam Aydın Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca ,Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  İlçe Jandarma  Komutanı Yahya Koca  , İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar   kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.