BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Erdoğan 10 Ocak Gazekiler günü Mesajı

Sayın Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

10 Ocak 2021
Kaymakam Erdoğan 10 Ocak  Gazekiler günü Mesajı

'' Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen, bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden ve bütün bu fonksiyonlar dikkate alındığında basın mensuplarımızın son derece önemli bir görevi ifa ettikleri açıkça ortaya çıkmaktadır.

Toplumsal hayatımızda çok önemli yeri olan basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, tarafsızlık, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir yıl diliyorum'' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.