banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Aydın ERDOĞAN, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Aydın ERDOĞAN, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

26 Mart 2021
Kaymakam Aydın ERDOĞAN, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 
‘’ Mübarek Ramazan ayının habercisi ve müjdeleyicisi olan bir Berat Kandili' ni daha hep birlikte idrak etmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.
Yaradan’dan sevgi, merhamet ve af niyaz ederken Yunus Emre’nin de veciz bir şekilde ifade ettiği gibi “Giderdim gönlümden kini” diyebilmek, insani ilişkilerimizde hoşgörüyü esas almak, yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevmek; iyiliklere, güzelliklere, hayra ve barışa atılmış en önemli adımdır. Arzın, semanın ve insanlığın mukadderatıyla ilgili kararların tayin edileceği Berat Kandilini iyi değerlendirip gönül birliği yapmalıyız.
Bu duygularla Berat Kandilinin bütün insanlığın yücelmesine ve kurtuluşa ermesine vesile olmasını, ülkemizin ve milletimize hayırlar getirmesini, Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Berat Kandilini içtenlikle tebrik ederim.’’

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147