BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kalkınmanın Lokomotifi Üretime Dayalı iş Kolları

Kalkınmanın Lokomotifi Üretime Dayalı iş Kolları 

05 Kasım 2020
Kalkınmanın Lokomotifi Üretime Dayalı iş Kolları

Küresel ekonominin hüküm sürdüğü günümüzde kalkınma artık sanayinin gelişmesi, üretim faaliyetlerinin modern şekilde yapılan iş kollarındadır.

Ülkeler  yeni düzende sanayi dernekleri, işadamlarının örgütlenmeleriyle oluşturulan kapsamlı yapıda ekonomi faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

Ülkemizde de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 11 bin üyesi 50 bin şirketi ile güçlü bir sermaye platformu olarak ekonominin lokomotifleri arasında yer alan bir sivil toplum kuruluşudur.

AK Parti’nin güçlü ekonomi, yerli ve milli teknoloji misyonu MÜSiAD' a büyük bir yol gösterici oldu ve dev yatırımlar arka arkaya geldi.

Seydişehir’de de Termal Turizmden, Hızlı Tren'e, alüminyuma dayalı yan sanayi, bölgesel silah sanayi ve yan kolları, Alacabel Tünelinden tutunda irili ufaklı birçok yatırım için kollar sıvanmışken ilçemizde 6 yıl önce faaliyete giren MÜSiAD Seydişehir Şubesi de ulusal platformlarda gerekli çalışmalara paydaş olmuştur.

MÜSiAD Seydişehir Şubesinde geçtiğimiz günler de bir görev değişimi  olmuş Başkan AV. Mustafa Akman görevi AV. Yasir Dumlupınar’a devretmişti

AK Parti Seydişehir’de de kongre süreci tamamlanmıs İlçe Başkanı Kemalettin Atalay tekrar başkanlığa seçilerek yoluna devam etmiştir.

Başkan Atalay ve yönetim kurulu üyeleri MÜSİAD Seydişehir Şubesine bir ziyaret gerçekleştirerek Başkan Yasir Dumlupınar ve yönetimine hayırlı olsun dediler.

Ülke için kurulan yakın temas, birliktelik  Seydişehir  ve bölge kalkınması için de atılmıştır. Yerel dinamiklerin harekete geçirilmesi gündemin başlıca konusu olmuştur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.