BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KIZILAY AHIRLIDA ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kızılay Meram Şubesi Bayram öncesi Ahırlı ilçesinde yaptığı yardım ile çocukların yüzünü güldürdü.. 

11 Mayıs 2021
 KIZILAY AHIRLIDA ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ  GÜLDÜRDÜ

Ahırlı Kaymakamlığı Ahırlı Belediyesi ve Türk Kızılay Meram Şubesi,  Ahırlı Merkez ve Mahallelerinde ihtiyaç sahibi çeşitli yardım dağıtımı yaptı

Kızılay Meram Şubesi, salgının getirdiği olumsuzluklara rağmen için ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

 Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül bu mübarek günlerde insanların yüzünü güldürmekten gönüllere dokunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret ettikleri aile bireyleriyle de sohbet eden Başkan Akgül Kimsesiz büyüklerimizin, yetimlerimizin, ihtiyaç sahibi ailelerimizin yardımına koşuyoruz. Şunu özellikle belirtmek isterim ki yapılan bu iyilikte en büyük övgüyü Kızılay gönüllülerimiz hak ediyor. Hepsinden Allah razı olsun. Birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile Ahırlı Belediyesi olarak bizler de ekiplerimizle ve bireysel olarak bu iyilik hareketine destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yardım ekibi Ahırlıya Bağlı  bir çok Mahallede  Çocuklara  çeşitli  hediyeler  dağıtırken  Balıklava  mahallesinde  doğum   günü  olan   bir çocuğa  Pasta ile doğum   günü sürprizi  yaptı.

 Yardım Dağıtımına Ahırlı Kaymakamı İbrahim Pelit  Belediye Başkan İsa Akğül Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa Aydın  ve  Yönetim kurulu üyeleri katıldı..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.