banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ÇETİN KONYA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ÇETİN KONYA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU 

25 Eylul 2021
JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ÇETİN KONYA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Konya'nın Meram ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Meram Yeni Yol Caddesi'nde meydana geldi.İddiaya göre, A. Ö.  idaresindeki 42 ATG 91 plakalı otomobil, B. E.  idaresindeki 42 ABK 570 plakalı otomobil ile Lastik Durağı kavşağında çarpıştı. 

Devriye görevi yapan bekçilerin kazayı görmesinin ardından durum hemen ekiplere bildirildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

KAVŞAĞA HIZLI GİRİNCE KAZA KAÇINILMAZ OLDU!

Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan Edanaz Güngör,   olay yerinde hayatını kaybetti. Irmak Altıntaş ise ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Araçta bulunan sürücü A. Ö. ile yanında bulunan O. B.  ve diğer aracın sürücüsü B. E. ise yaralı olarak kurtuldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan 3 yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147