BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

iL SAĞLIK MÜDÜRÜ MEHMET KOÇ'TAN SEYDİŞEHİRE ZİYARET

iL SAĞLIK MÜDÜRÜ MEHMET KOÇ'TAN SEYDİŞEHİRE ZİYARET 

09 Eylul 2021
iL SAĞLIK MÜDÜRÜ  MEHMET KOÇ'TAN  SEYDİŞEHİRE ZİYARET

 
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet KOÇ ve il sağlık müdürlüğü hizmet başkanları hastanemizi ziyaret ederek yeni yönetimimize çalışmalarımızda başarılar diledi.
Hastanemizde polikliniklerimizi, acil servisimizi, yatan hasta servislerini ve diğer birimlerimizi gezerek çalışanlarımızı ve hastalarımızı ziyaret eden Prof. Dr. KOÇ, sonrasında başhekimlikte yönetimimiz ile toplantı yaparak, başhekimimiz Uzm. Dr. Havva TURAÇ CİNGÖZ ve diğer idarecilerimizle, doktor eksiklikleri ve binamızın fiziksel problemleri başta olmak üzere hastanemizin sorunları hakkında detaylı görüşme gerçekleştirdi ve yönetimimizin taleplerini dinledi.,
Seydişehir'in bölge için öneminin farkında olduklarını vurgulayan il sağlık müdürümüz, özellikle doktor eksikliklerimizin en aza indirilmesi için sürekli sağlık bakanlığı ile temasta olduklarını ve yakın dönemde hastanemize Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Acil Tıp uzman doktorlarının atamalarının gerçekleştirildiğini, kısa süre içerisinde yapılacak mecburi hizmet kurasında hastanemize atanması için kadro açılan beş pratisyen hekim ile acil servisimizin güçlendirileceğini, önümüzdeki süreçte de yine yapılacak atamalarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ni uzman doktor kadrosu noktasında güçlendirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Hastane ek binamızın faaliyete alındığı tarihten itibaren pek çok kez gelip yerinde incelemeler yaparak, her sorununa hakim olduğunu ve birçok sorunun, il sağlık müdürlüğü, hastane yönetimi, Seydişehir bürokrasisi ve sivil toplum kuruluşları ile elele verilerek aşıldığını belirten Prof. Dr. KOÇ, çözüme kavuşması geciken yüklenici firma kaynaklı bazı sorunların çözümü için de alternatifler aradıklarını söyledi. Yapılacak yeni bina arsasını da inceleyen Prof. Dr. KOÇ, yapılacak binanın projesinin tamamlandığını ve kısa süre içerisinde yapım ihalesinin de yapılıp inşaat sürecine başlanacağını belirtti.
Covid-19 Pandemi sürecinde özveri ile görev yapan tüm çalışanlarımız adına hastane yönetimimize teşekkür eden il sağlık müdürümüz ve beraberindeki heyet, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonlarını ziyaret etmek üzere hastanemizden ayrıldı.
Nazik ziyaretleri için kendilerine ve hizmet başkanlarımıza teşekkür ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.