banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız

Konya modeli belediyecilik anlayışıyla örnek çalışmalara imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi, KYK başvurusu yapıp yedekte kalan ve kalacak yer sorunu yaşayan üniversite öğrencilerini geçici olarak misafir ediyor. 

24 Eylul 2021
Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) başvurusunda yedek olan üniversite öğrencilerini geçici olarak misafir ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) kazanarak Türkiye’nin dört bir yanından Konya’yı tercih ederek okumaya gelen tüm üniversite öğrencilerine başarılı bir eğitim hayatı diledi.

Konya’nın; tarım, sanayi ve turizm şehri kimliğinin yanında sahip olduğu 5 üniversiteyle aynı zamanda bir öğrenci şehri olduğuna değinen Başkan Altay, “Konya Büyükşehir Belediyesi olarak daha önce olduğu gibi yeni dönemde de öğrencilerimizin yanlarında olacak çalışmalara imza atıyoruz. Konya’ya gelen üniversiteli gençlerimizi Mevlana hoşgörüsüyle en iyi şekilde ağırlayacağız.” diye konuştu.

KYK başvurusunda yedekte kalan ve kalacak yer sorunu yaşayan üniversite öğrencilerine de destek olduklarını kaydeden Başkan Altay, belediye olarak öğrencileri bir süre misafir edeceklerini ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, KYK başvurusunda yedek olan üniversite öğrencilerine geçici olarak otel ve misafirhanelerde ağırlama imkanı sunacak. Bu imkandan faydalanmak isteyen öğrenciler “ogrencidostu.konya.bel.tr” adresinden başvurularını yapabiliyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147