BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Genç Kızılaylar Seydişehirdeki sokak hayvanları için seferber.

Genç Kızılaylar Seydişehirdeki sokak hayvanları için seferber. 

11 Ocak 2021
 Genç Kızılaylar  Seydişehirdeki  sokak hayvanları için seferber.

Seydişehir Türk Kızılay şubesi gençlik kolları, pandemi günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle can dostlarının aç kalmaması için kentin çevresinde yoğun bulunan yerlere mama, ekmek ve su dağıtımı yaptı.

Sahaya çıkan Kızılay gençlik ekipleri, hayvanların aç kalmaması için mama dağıtımı yaptı. Ekipler, barınağın yansıra kırsal alanlara da giderek can dostlara gıda desteğinde bulundu.

Sokak hayvanlarının destekçisi olduklarını kaydeden Kızılay koordinatörü Tevfik Balcı, “Yeni yılda da sokak hayvanlarımızı unutmuyoruz. Gençlik ekiplerimizin başlattığı organizasyonda, can dostlarımıza mama dağıtımını gerçekleştirdik. Can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Lütfen vatandaşlarımızda bu hayatı ortak yaşadığımız sokakta yaşamak zorunda olan hayvanlar için evlerinin önüne bir kap mama ve bir kap su bırakmaya özen göstersin. Hayat paylaştıkça güzeldir. Gençlerimiz senede bir gün değil her ihtiyaç anında doğadaki hayvanlara karşı daha duyarlı olacaklardır. ” dedi.

Gençlere teşekkür eden Yerel hayvanları koruma görevlisi Gülsen Karakoca, böyle organizasyonların sıkça olması gerektiğine dikkat çekti.

Karakoca, ‘’Bugün can dostlarımıza 20 paket mama, ekmek ve su yardımında bulunduk. Yetkililerimize de teşekkür ediyorum desteklerini esirgemiyorlar’’dedi.

Etkinliğe. Kızılay koordinatörü Tevfik Balcı, yerel hayvanları koruma görevlisi Gülsen Karakoca, Kızılay gençlik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Filyasyon Koordinasyon Başkanı Ferhat Tükel katıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.