BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gelinin testi pozitif çıktı! Çok sayıda kişi karantinaya alındı

Denizli'de düğününden bir gün sonra öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran gelinin koronavirüse yakalandığı tespit edildi. Damat ve düğüne katılan 22 kişi karantinaya alındı. 

30 Ağustos 2021
Gelinin testi pozitif çıktı! Çok sayıda kişi karantinaya alındı

Denizli-Çameli'de, Halise Nurselin S. ve Muhammet S.'nin düğün töreni sonrası gelinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Damat ve gelinle yakın temaslı olan 22 kişi karantinaya alındı.

Çameli ilçesinde yaşayan Halise Nurselin ve Muhammet S., geçtiğimiz 22 Ağustos'ta Kolak Mahallesi'nde bulunan bir okulun bahçesinde yapılan düğünle evlendi. Nurselin S. dünyaevine girdikten bir gün sonra boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle Çameli Devlet Hastanesi'ne gitti.

Geline burada yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine filyasyon ekipleri, mahallede çalışma başlattı. Damat Muhammet S. ve düğüne katılan 22 kişi karantinaya alındı.

Çameli Kaymakamlığı tarafından düğüne katılan ve temaslı olan kişilerin, filyasyon ekiplerine başvurulması istendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.