banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Esnafın kredi borcu erteleniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Esnafın kredi borcu erteleniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı 

25 Ocak 2021
Esnafın kredi borcu erteleniyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkbank tarafından esnaflara kullandırılan kredilerin 6 ay erteleneceğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığından, AK Parti 7. Olağan Denizli, Mersin, Uşak il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"AK Parti'nin kurucusu da sahibi de lokomotifi de bizatihi milletimizin ta kendisidir.


Hep birlikte AK Parti'nin Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil, aynı zamanda geleceğinin de partisi olduğunu göstereceğiz.

Ülkemize Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının katbekat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmaktan iftihar ediyoruz.

Esasen Türkiye'de CHP'ye ait bir siyaset yoktur. Hatta CHP diye bir parti olup olmadığı tartışmalıdır. CHP hiç mi işe yaramıyor? Elbette ifa ettiği bir görev var. Bunu teraziye benzetebiliriz. Terazinin bir tarafında HDP diğer tarafında İYİ Parti var. CHP'nin görevi bu teraziyi dengelemektir. 
Üzüntüyle ifade etmek isterim ki karşımıza çıkan ana muhalefet aktörlerinin ve kadrolarının hiçbiri bizimle eser ve hizmet siyaseti yarışına girmemiştir. Şu anda CHP'de tek adamcağız siyaseti işliyor.
Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir."

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147