BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNE MÜZİK EĞİTİM SALONU OLUŞTURULDU

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNE MÜZİK EĞİTİM SALONU OLUŞTURULDU 

27 Ağustos 2021
ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNE MÜZİK EĞİTİM SALONU OLUŞTURULDU

Okul öğrencilerin, seçmeli müzik derslerinin yanısıra, hafta içi ikindin ve hafta sonları, Millî Eğitim personelinden isteyenlerin ise, hafta içi akşamları saz ve gitar kursları alacakları, müzik eğitim salonu hazır hale geldi. 


Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, öğrenci ve personelimizin nezih ortamlarda sosyalleşmesini sağlayacak olan bir projeyi daha tamamlamanın sevincini yaşıyoruz. Okulumda mutluyum anlayışı ile hareket ederek, mevcut bulunan kapalı spor salonu ve halı saha bakım ve onarımları yapıldı. Kantinimizdeki ücretsiz eğlence alanı, açık alan fitness aletleri alanından sonra müzik eğitim salonumuzu da oluşturmuş olduk. Amacımız öğrencilerimizi kötü alışkanlıklara sevk edecek olan ortamlardan uzak tutarak, daha sağlıklı ve mutlu olacakları ortamlara kavuşmalarını sağlamak dedi. Ayrıca emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Bey'e ve okul personeline, şahsı ve kurumu adına teşekkürlerini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.