banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEVKA PROJESİ ONAYLANDI.

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEVKA PROJESİ ONAYLANDI. 

30 Ocak 2021
ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ MEVKA PROJESİ ONAYLANDI.

T.C. Mevlana Kalkınma Ajansı İmalat  Sanayinde Nitelikli İnsan Kaynağının Yetiştirilmesi için Mesleki ve Teknik Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programına   başvurusu yapılan  "Metal Teknolojisi Alanı Eğitimini 3D Teknolojisiyle Yapılandıralım!" Projesi başarılı bulunarak asıl listede MEVKA tarafından yayınlandı. Proje Sahibi Kurum Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Proje Ortağı Seydişehir Kaymakamlığı ve Eti Alüminyum A.Ş.(Cengiz Holding), Projenin Toplam  Bütçesinin ise yaklaşık 600 000 TL olduğu öğrenildi.
Okul Müdürü Zafer Ülkebaş, Okulumuzun, çağımızın teknolojik gelişmelerine uyumunu sağlayacak olan, çalışmalarımızdan birini daha sonuçlandırmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Diğer proje çalışmalarımızın da kısa sürede sonuçlanacağına inanıyoruz. Öğrencilerimiz  yüz yüze eğitim için eğitim yuvalarına geldiklerinde, deneyimli öğretmenleri eşliğinde daha modern ve teknolojik ortamlarda yetişecekler. Okulumuzun değişen eğitim müfredat programı ile mesleki eğitimin yanında normal lise eğitimi de alarak, isteyen öğrencilerimiz üniversite eğitimine yönelebilecek. Üniversite eğitim hedefine ulaşamayacak olursa nitelikli meslek sahibi birisi olarak istihdamda yerini alacak dedi. 
Mevka mali destek programına dahil olduk. 3D teknolojisi kazanıyoruz. Proje onay sürecinde desteklerini esirgemeyen; Sayın Kaymakamımız Aydın Erdoğan bey'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar bey'e, Proje koordinatörümüz Serap Caymaz hocama, Teknik Müdür Yardımcımız Mehmet Aytaç hocamıza ve Eti Alüminyum proje yetkisi Zekeriya Yılmaz bey'e, şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum dedi.
Okulumuza ve ilçemize hayırlı olsun inşaallah, diyerek sözlerini tamamladı.
Bizler de ilçemizin yükselen değeri meslek lisesi çalışanlarını tebrik ediyoruz.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147