BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Endorfia Mağazalarının En Leziz İçecekleri Olan Dünya Kahveleriyle Tanışın!

Endorfia Mağazalarının En Leziz İçecekleri Olan Dünya Kahveleriyle Tanışın!  

25 Mart 2021
Endorfia Mağazalarının En Leziz İçecekleri Olan Dünya Kahveleriyle Tanışın!

Her geçen gün kendini daha geniş kitlelere ulaştırmayı başaran Endorfia, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kişiye özel birçok hediyelikleri ve tatlı ikramlıkları ile müşterilerini adeta mest ediyor. Özel şeflerin büyülü aşklarını katarak hazırladıkları çikolata türlerinden Türk mutfağının en sevilen makaronlarına kadar her şey büyük bir hassasiyetle üretiliyor. 

Farklı lezzet arayışını sevenler için dünyanın birden çok ülkesinde üretilen Arabica çekirdekleri enfes dünya kahveleri paketlerinde yerini alarak stokları dolduruyor. İçenin bir daha içmek istediği dünya kahveleri sıklıkla tercih edilen türleriyle mağazanın Hediyelik Kahve  kategorisinde mevcut olarak bulunuyor. Sizler de bu lezzetlere tanıklık etmek ve Türk kahvesine farklı bir hava katmaya hazır olun.

Enfes bol köpüklü Türk kahveleri, dünya kahveleri ve filtre kahvesine eşlik edecek tatlı ikramlarda Endorfia mağazasında mevcut. Mağazanın her bir köşesinde gözleri kamaştıracak ve ağızları renklendirecek Kurumsal Çikolatalar, yumuşacık lokumlar, rengârenk drajeler, Fransız mutfağından Türk mutfağına da göç eden leziz makaronlar sizleri bekliyor. Yedikçe yiyecek ve içtikçe içmek isteyeceğiniz her bir ayrıcalıklı tadı Endorfia mutfağında bulabilirsiniz. Hem kendiniz bu özel lezzetlerle tanışabilir hem de sevdiklerinizi konuk edebilirsiniz. 

Dünya Kahveleri Kategorisinde Hangi Kahveler Bulunuyor?

Dünyada kahve üretimi neredeyse 70 ülkede seri üretiminin devam ettiğini ve günümüzde de bu devamlılığın etkili bir şekilde sürdürüldüğünü görüyoruz. 70 ülkenin her birinde özenle üretilen kahvenin sevilme oranının ve tüketilme oranın da çok fazla olduğuna ulaşabilmekteyiz. Zira her bir ülke kendi kahve ağacını yetiştirerek özenle topladığı kahve çekirdeklerini keyifle öğütüyor ve çekerek özenle paketliyor. 

Üstelik en çok sevilen dünya kahvesi ülkelerinin de ağızları fazlasıyla şımartan çeşitleri uzun yıllardan bu yana Endorfia mağazasının stoklarına konuk oluyor. Peki, hediyelik kahve kategorisinin dünya kahveleri neler?

Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi; misket limonu, mango ve limon ile harmanlanan enfes kahve türü. Dünya kahvelerinin en sevilen tatları arasında yerini almayı ihmal etmeyen bu kahve ile tanışmanın tam zamanı!

Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi; elma, bal, çikolata ve kirazın enfes birleşimi bu kahve türünde saklı. Çeşitlendirilmiş meyveler ile karışım haline gelen bu enfes dünya kahvesine kim hayır diyebilir ki? O halde bu kahveyi denemek için hızlı sipariş oluşturabilir ve tadıyla mest olmaya hazırlanabilirsiniz. 

EndorfiaEthiopyaSidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi; olgun kırmızı meyveler, böğürtlen, ahududu ve çikolata karışımını tadacağınız Ethiopya kahvesine bayılacaksınız. İçtikçe vazgeçemeyeceğiniz bu lezzetin izi damaklarınızda uzun süre kalacak. 

EndorfiaCosta Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi; yaban mersini, kuru üzüm, karemel ile ortaya çıkan şahane bir lezzet. Yeni lezzet arayışı için en ideal kahve türlerinden biri de şüphesiz ki Costa Rica Tarrazu’dur. Dünya kahvelerinin en çok beğenilen kahvelerinden Costa Rica, yenilenen stoklarında sizleri bekliyor. 

EndorfiaColombiaSupremoMedellin Hediyelik Dünya Kahvesi; ceviz, yaban mersini, şeftali ve kakao ile bütünleşen aromatik tadı ve yumuşacık içimiyle iz bırakıyor. Kesinlikle tavsiye edeceğimiz bir dünya kahvesidir. İçtikten sonra bize hak vereceksiniz.

Endorfia’nın Kişiye Özel Hediye Seçenekleri Neler?

Mağazanın vazgeçilmezlerinden kahve ve tatlı ikramlık lezzetlerine eşlik eden her bir hediye özel olarak tasarlanıyor. Kişiye özel isimlerin yazdırılabildiği hediye setleri ve kutuları da sevdiklerinizi çok mutlu ediyor. İster kendinizi şımartmak isterseniz de sevdiklerinizin kalbine dokunmak için kişiye özel hediyeleri seçebilirsiniz. Hem de bu hediyeler içerisinde  Kurumsal Çikolata türleri de yer alıyor. Sizlerin de beğenisini kazanacak olan bu çikolata çeşitleri birinci sınıf lezzetiniz olacak. 

Kişiye özel hediyeler kategorisinde; kişiye özel French Press, kişiye özel termos bardak, kişiye özel Powerbank, kişiye özel tasarım defter ve pek çok hediye daha bulunuyor. Tekli hediyeleri seçerken birden çok hediyeyi beğenebilirsiniz bu noktada kararsız kalmamanız için Endorfia birden çok hediyeyi bir araya getirerek bütünleştirilmiş setleri ve hediye kutularını hazırladı. Böylece aklınızda kalan birkaç hediyeyi tek bir set içerisinde alabilme şansına sahip oluyorsunuz. 

Kişiye Özel Hediyeler Pahalı mı?

Kişiye özel hediyeler özel olarak nitelendirildiği için genellikle çoğu kişiye çok pahalı ve çok abartılıymış gibi gelebiliyor ancak mağazada bulundurulan her bir özel ürün en uygun ve avantajlı fiyatlarıyla stoklarda sürekli olarak yenileniyor. Üstelik kalitesiyle herkesi büyüleyen ürünlerin ve hediye kutularının tamamında markası popüler olan Endorfia’nın “E” logosu bulunuyor. Böylelikle ürünlerin ne kadar kaliteli olduğunu anlayabilir ve sağlamlıklarıyla uzun ömürlü oluşları sizleri cezbedebilir.

Kurumsal Çikolata Hediyesi Nedir?

Kurum olarak önde gelen bir ağırlığınız ve tercih edilen yüksek iş performansınız illa ki vardır. O halde gücünüze güç katmak fazlasıyla kolay olacak. Endorfia’nın özellikle de firma ve şirketlere özel olarak sunduğu Kurumsal Çikolata hediyesi ideal bir seçim olacaktır. Sizlerin de tam olarak aradığı seçenekler kaliteli ve bir o kadar da ekonomik özgünlüğüyle bu kategoride yer almaktadır. Yapmanız gereken tek şey kurumunuza uyacak bu güzel çikolata türlerinden dilediğinizi seçmenizdir. 

Kurumsal Çikolata alarak çikolata seven ve hatta çikolata hayranı olan konuklarınıza muhteşem jestlerde bulunabilirsiniz. Sohbet anında bu tatlı atıştırmalıklar ile ağzınızda enfes tatlar bırakabilir, konuklarınızı da bu harika lezzetlerle tanıştırmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Zira çikolatanın efsanevi tadı herkesin mutluluk kaynağı olmaya fazlasıyla yetiyor. Bunun için de Endorfia en güzel kurumsal çikolata hediye seçeneklerinin tümünü sizlere özel olarak mağazasında bulunduruyor. Tabii ki bu çikolataların yanına en çok da Hediyelik Kahvelerin yakışacağını unutmamalısınız. Böylece iki lezzeti bir arada müşterilerinizin veya konuklarınızın beğenisine keyifle sunabilirsiniz. 

Endorfia’yı ziyaret etmek için : https://www.endorfia.com/

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.