BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

En Özel Evlilik Yıldönümü Hediyesi Muhiku’da!

En Özel Evlilik Yıldönümü Hediyesi Muhiku’da! 

02 Mart 2021
En Özel Evlilik Yıldönümü Hediyesi Muhiku’da!

Evlilik yıldönümünüz yaklaştı ve romantik bir sürpriz mi hazırlamak istiyorsunuz? Öyleyse bu özel günü romantik bir evlilik yıldönümü hediyesi ile taçlandırabilirsiniz. Böylelikle eşiniz ile aranızda o bağ kuvvetlenir ve ilk günkü heyecanınızı muhafaza edebilirsiniz.

 

Evliliğinize heyecan ve yıldönümünüze anlam katabileceğiniz birbirinden güzel evlilik yıldönümü hediyesi seçeneği ise Muhiku’da. Muhiku’nun işini severek yapan ekibi tarafından büyük bir özenle hazırlanan evlilik yıldönümü hediyeleri adeta aşk kokuyor. Daha görür görmez eşinizin karnında kelebekler uçuracak, kalbini pır pır ettirecek hediyeler yıldönümüzün hiç olmadığı kadar romantik ve sıra dışı geçmesini sağlayacak.

 

Muhiku’nun evlilik yıldönümü hediyesi seçenekleri içerisinde hem kadına hem de erkeğe hitap eden pek çok hediye seçeneğinin bulunmasının yanı sıra unisex hediye seçenekleri de mevcut. Yıl dönümünüzde eşinize armağan edebileceğiniz evlilik yıldönümü hediyesi için de size birkaç alternatif sunabiliriz.

Kadına Evlilik Yıldönümü Hediyesi

 

Muhiku’nun evlilik yıl dönümü hediyeleri içerisinde kadına armağan edilebilecek en özel hediye seçeneği Planlı Sevgiliye Hediye Kutusu. Hediye kutusunun içerisindeki kuru çiçek buketi ile hediyenizin haricinde çiçek almanıza gerek kalmayacak. Ayrıca birbirinden renkli ve güzel kuru çiçek çeşitleri ile hazırlanan buket, diğer çiçekler gibi kısa zamanda solup gitmeyecek ve uzun süre muhafaza edilebilecek.

 

Muhiku’nun Planlı Sevgiliye Hediye Kutusu’nun içerisinde dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise lover beyaz kupa. Aşkın sadelikle tasarlandığı bu kupa ve Melodi’nin kalp şeklindeki çikolatası eşinizin çay ve kahve keyiflerine aşk katacak. Ayrıca mermer desenli haftalık planyalıyıcı ve kırmızı tükenmez kalem eşinizin iş ve sosyal yaşantısını daha planlı bir şekilde devam ettirmesini sağlayacak. 

 

Hediye kutusunun içerisindeki bir diğer ayrıntı ise Yade’nin özel kutulu sandal aromaterapi mumu, sandal ağacının rahatlatıcı kokusunun tüm evi saracağı bu mum ile yaşam alanınıza ferahlatıcı ve sakinleştirici bir hava hakim olacak. Planlı Sevgiliye Hediye Kutusu’nun içerisinde dikkat çeken son ayrıntı ise AllWeNeed is Love not kartı. Aşkınızı ve heyecanınızı dile getirebileceğiniz bu kart ile hediyenize anlam yükleyebilirsiniz.

Erkeğe Evlilik Yıldönümü Hediyesi

 

Muhiku’nun evlilik yıldönümü hediyesi seçenekleri içerisinde erkeğe hediye edebileceğiniz hediye kutularından biri Siyah Türk Kahvesi Kutusu. Bu hediye kutusunun içerisinde yer alan nefis Türk kahvesi lezzeti, şık fincan takımı, erkekler için özel olarak üretilen Pomellos kolonya, Yade’nin özel kutulu kahveli aromaterapi mumu mükemmel bir uyum sağlamış.

Ayrıca hediye kutusuna renk ve aşk katan AllWeNeed is Love not kartı hediyenize anlam ve değer katacak. Aşkınızı yansıtabileceğiniz bu hediye kutusu şık ve kusursuz görüntüsü ile eşinize armağan edebileceğiniz en özel hediyelerden biri.

Erkeğe Hediye Seçmekte Zorlananlara Tüyolar

Değer verdiğimiz erkekler için hediye seçerken bilindik ve sıradan hediye seçenekleri arasında dolaşmaktan fazlasıyla sıkıldık. Fakat artık sıkıcı hediye seçenekleri arasından sıyrılma vakti! Artık yenilikçi hediye anlayışıyla beraber değer verdiğimiz tüm erkeklere özel ve sıra dışı bir hediye armağan edebiliriz.

 

Muhiku, erkeğe hediye seçenekleri ile bir erkeğin hediyeden beklentisini fazlasıyla karşılıyor. Çünkü erkeklere hediyenin daha kullanışlı bir hediye olması görüşünde. Fakat bu durumun yanında hediye özel de hissettirmeli.

 

Bunun bilincinde olan Muhiku, erkeğe hediye anlayışında bir yenilik yaptı. Erkekler için çeşitli sayıda hediye seçenekleri oluşturdu. Bu hediyeleri oluştururken de erkeklerin ilgi alanlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurdu. Neticede ise ortaya muazzam hediye kutuları çıktı.

 

Şık ve kaliteli parçalardan oluşan erkeğe hediye seçenekleri her erkeği etkileyebilecek cinsten. Doğum günlerinde dostunuza, Sevgililer Günü’nde sevgilinize, Babalar Günü’nde babanıza ya da yıldönümlerinde eşinize armağan edebileceğiniz erkeğe hediye seçenekleri ile Muhiku bizlere pek çok hediye alternatifi sunuyor. Bize ise değer verdiğimiz erkeklerin özel günlerinde mutluluklarına ortak olmak ve ana değer katmak kalıyor!

Muhiku ile Hediyeleriniz Aynı Gün Adreste!

Günlerce hediye beklemeye ve acaba hediyem ne zaman teslim olacak diye dert etmeye son! Muhiku, aynı gün ücretsiz teslimat hizmetiyle bu alanda hiç görmediğimiz bir ilke imza atıyor. Beğenerek aldığınız hediye kutuları sevdiklerinize aynı gün teslim oluyor. Böylelikle size sürprizin tadını çıkarmak kalıyor!

 

Muhiku’nun aynı gün teslimat seçeneğinin ne gibi avantajları mı var? Öncelikle kesinlikle kurye parası ödemiyorsunuz. Muhiku bu hizmet karşısında bir ücret talep etmiyor. Bunun yanı sıra unutulan özel günler, son dakikaya bırakılan hediye seçiminde de sizi strese girmekten kurtarıyor. Hediyenizi sevdiklerinize aynı gün ulaştırıyor ve siz de sürprizin tadını çıkarıyorsunuz.

 

Peki, aynı gün ücretsiz teslimat seçeneğinden nasıl faydalanabiliriz?

 

Öncelikle sepet tutarımızın 69 TL üzerinde olması gerekiyor. Zaten seçeceğimiz şık bir hediye de hemen hemen bu fiyatlarda olacağı için sepeti bu fiyata tamamlama gibi bir uğraş içerisine girmiyoruz. 

 

Aynı gün ücretsiz teslimat seçeneğinden faydalanabilmemiz için siparişlerimizi hafta içleri saat 12.00’a kadar vermiş olmamız durumunda siparişimiz bize ya da sevdiklerimize aynı gün içerisinde ulaşıyor. Eğer siparişimizi saat 12.00’dan sonra oluşturursak da siparişimiz bir sonraki iş gününde teslim ediliyor. Aynı gün ücretsiz teslimat seçeneğinden faydalanabilmemiz için ise İstanbul il ve sınırları içerisinde olmamız gerekiyor. Şimdilik İstanbul’un belli yerlerinde geçerli olan bu sistem üzerinden vereceğimiz sipariş aynı gün içerisinde adrese ulaşıyor. İstanbul’da oturmayanlar da aynı gün ücretsiz kargo hizmetinden yararlanabiliyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.