BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ MEHMET AKTAŞ KONYA’DA

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ MEHMET AKTAŞ KONYA’DA BİR TAKIM ZİYARETLERDE BULUNDU 

15 Ekim 2021
EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ MEHMET AKTAŞ KONYA’DA

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ Konya’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Şehit Ailelerini ziyaret eden Sayın AKTAŞ Konya’da yeni yapılacak olan İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ile ilgili de incelemelerde bulundu.

 

Konya’ya protokol görüşmeleri ve ziyaretler için gelen Sayın AKTAŞ, İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Nehar POÇAN ve beraberindeki heyetle birlikte Emniyet Müdürlüğümüze ziyarette bulundu.

Sayın AKTAŞ, İl Emniyet Müdürlüğümüze yaptığı ziyarette İl Emniyet Müdürümüz Sayın Engin DİNÇ, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Merkez İlçe Müdürlerimiz tarafından karşılandı. Tören mangasını selamlayan Sayın AKTAŞ ardından şeref defterini imzaladı. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Engin DİNÇ’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Sayın AKTAŞ, Konya asayişi, güvenliği ve bu kapsamda yapılan çalışmalar hakkında brifing adlı.

İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte İl Jandarma Komutanlığına giden Sayın AKTAŞ, tören mangasını selamlayıp şeref defterini imzalamasının ardından Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Şakir USLU’yla görüştü.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ AKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Protokol görüşmelerinin ardından SAYIN AKTAŞ, Sayın Başkan Ahmet Nehar POÇAN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Engin DİNÇ ve beraberindeki heyetle Şehit Polis Memuru Ali TEKE ve Şehit Uzman Jandarma Ramazan SAĞ’ın ailelerini ziyaret ederek taziyelerde bulundu.

SAYIN AKTAŞ, YAZIR POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan ve bölge asayiş ve güvenliğine büyük katkı sağlayacak olan Yazır Polis Merkezi Amirliği’nin İnşaatını yerinde inceleyen Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet PEKYATIRMACI’dan bilgiler aldı.

SAYIN AKTAŞ, VALİ SAYIN ÖZKAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ 

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ, beraberindeki heyetle birlikte Yazır Polis Merkezi Amirliği İnşaatında yaptığı incelemelerin ardından Konya Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN’ı İl Emniyet Müdürümüz Sayın Engin DİNÇ’le birlikte makamında ziyaret ederek Konya hakkında bilgiler aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.