banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Elazığ'da otomobil ile ticari araç çarpıştı: 4 ölü

Elazığ'da otomobil ile su damacanaları yüklü hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı. 

05 Ocak 2021
Elazığ'da otomobil ile ticari araç çarpıştı: 4 ölü

Kaza, merkeze bağlı Kuzey Çevre Yolu Necmettin Erbakan Bulvarı’nda meydana geldi.

Çaydaçıra Mahallesi'nden Zafran Mahallesi'ne seyreden hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek bir otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Elazığ'da otomobil ile ticari araç çarpıştı: 4 ölü

Olay yerine ekipker sevk edildi

Çarpışmanın etkisiyle araçlar savrularak hurdaya döndü. Kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, sürücülerin de aralarında bulunduğu iki araçtaki 5 kişi yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Araçlarda sıkışan yaralılar AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak hazır bekleyen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kazada özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan 3'ü daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ölenlerin sayısı 4’e yükseldi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147