banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Doğu Perinçek'ten AK Parti ve Erdoğan çıkışı: Kaybettiği kesin..

Doğu Perinçek'ten AK Parti ve Erdoğan çıkışı: Kaybettiği kesin.. 

09 Eylul 2021
Doğu Perinçek'ten AK Parti ve Erdoğan çıkışı: Kaybettiği kesin..

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir yayında AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Ulusal Kanal'da Çıkış Yolu programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Perinçek, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili sözleri dikkat çekti.

"ERDOĞAN'IN ETRAFINDA DALKAVUK AĞI VAR"
"Sayın Tayyip Erdoğan'ın etrafında dalkavuk ağı var." diye konuşan Perinçe, "Gerçeklerin ona söylenmediğini görüyorum. Çöken rejimler halkla arasına duvarlar çeker, çöken rejimler şatafatlı saraylar yapar. AK Parti'nin inişte olduğu ve kaybettiği kesin. Erdoğan'a birilerinin doğruları söylemesi lazım." ifadelerini kullandı.

Elektrik fiyatlarına gelen zamları da eleştiren Doğu Perinçek, "DEDAŞ'ın bütün Türkiye'de bir elektrik terörü var. Buralarda cesur olması lazım Tayyip Erdoğan'ın. DEDAŞ'ın kamulaştırılması lazım. Çiftçiyi kuyudan su çekemez hale getiremeyecek." dedi.

"Otobüslerin tepesinden çay paketleri attığınız zaman insanları adam yerine koymamış oluyorsunuz." diye Erdoğan'ı eleştiren Perinçek, "AK Parti yönetimi iniştedir. Onun karşısında Biden tayfası var, ABD'nin kaos planı var. PKK'yı HDP'yi devletin içine sokma girişimleri var. Dursun Çiçek, PKK'ya 2 tane bakan veriyor. CHP açıkça PKK ile HDP ile ortak koalisyon yönünde açıklamalar yapıyor. Bu tehditlere karşı çay paketi atarak, karşı koyamazsınız." diye konuştu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147