banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Daru’l Huffaz’da Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla hizmet veren “Daru’l Huffaz”da yeni dönem kayıtları başladı. 

29 Kasım 2021
Daru’l Huffaz’da Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Hafızlık Sağlama Merkezi’ne (Daru'l Huffaz) başvurmak isteyenler için kayıtlar başladı.

 

“Hayat Boyu Öğrenme ve Öğrendiğini Zihinde/Zinde Tutma” ilkesinden yola çıkarak geleneksel Daru’l Huffaz projesini hayata geçiren KOMEK, hafızların hafızlıklarını sağlaması ve hafızlığını yarıda bırakmış kişilerin hafızlıklarını tamamlaması amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor.

 

KOMEK Ali Gav Medresesi Gelenekli Sanatlar Merkezi'ndeki eğitimler kadınlar ve erkekler ayrı olmak üzere haftanın 7 günü yapılıyor. Hafta içi bayan kursiyerler 07.30 – 21.00, hafta sonu 08.00 – 17.00 saatleri arasında; erkek kursiyerler ise hafta içi 06.00 – 21.00, hafta sonu 08.00 – 17.00 saatleri arasında randevu usulüyle derslerini veriyor. Ayrıca yüz yüze eğitimlere katılma imkânı olmayan kursiyerler ile şehir dışından katılmak isteyenler için online eğitim hizmeti de sunuluyor.

 

12 Aralık tarihine kadar devam edecek “Daru’l Huffaz” kayıtları için; şahsen, 353 62 47 nolu telefonu arayarak veya www.komek.org.tr adresinden online olarak başvurulabiliyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147