BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faaliyeti kısıtlanan restoran ve kafelere destek müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs kısıtlamaları kapsamında faaliyetleri kısıtlanan restoran ve kafelere destek sağlayacaklarını duyurdu. 

27 Ocak 2021
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faaliyeti kısıtlanan restoran ve kafelere destek müjdesi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında, koronavirüs önlemleri nedeniyle faaliyetleri kısıtlanan lokanta, restoran ve kafe işletmecilerine bir müjde verdi. 

Erdoğan, "Tedbirlerden etkilenen kesimlere yönelik destek programlarımızı ihtiyaca göre hem genişletiyor hem de sürelerini uzatıyoruz. Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık. Bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Salgın tedbirleri kapsamında geçici süreliğine faaliyetlerine ara verilen mükelleflerimizin vergilerini tekrar erteledik. Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirler nedeniyle faaliyetleri kısıtlanan, 2019 cirosu 3 milyon ve altı olan gerçek usulde vergilendirilen ticari işletmelere destek ödemesi yapacağız." dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.