banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Berat Albayrak açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berat Albayrak’a teşekkür etti. Erdoğan, kabine değişikliği iddialarına da cevap verdi. 

11 Kasım 2020
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Berat Albayrak açıklaması

Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Berat Albayrak’a teşekkür ediyorum. Sağlık sorunları nedeniyle vazifesinden affını istedi. Biz de bunu kabul ederek yerine Lütfi Elvan arkadaşımızı atamış olduk. Görevinde başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin.”

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine değişikliği iddiasına ilişkin olaraksa, “Kabine değişikliği spekülasyonları masa başında uydurulan haberler. Bizim medyanın işi gücü yok! Tayyip Erdoğan masa başı kalemşörlerin yazdıklarıyla amel etmez. 18 yıl içinde böyle bir adım attığımızı gördünüz mü? Attıramazsınız. Buralara bu kalemlerle gelmedik. Bunlarla savaşa savaşa bu makama geldik. Yeni yönetim sistemimizde değişim gerekiyorsa bunun yerini ve zamanını milletin yetki verdiği Cumhurbaşkanı belirler." diye konuştu.  

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147