BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Aşı olmayanlara test zorunluluğu geldi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Alınan kararları, Millete Sesleniş konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 

19 Ağustos 2021
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Aşı olmayanlara test zorunluluğu geldi

Erdoğan, toplantı sonrası Millete Sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi ve şunları kaydetti:

“6 Eylül’de okullarına kavuşmayı bekleyen milyonlarca ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerimizin geleceğinin bu konuda kat edilecek mesafeye bağlı olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Okullarda 6 Eylülde yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte öğrenciyle irtibatlı henüz aşı olmamış öğretmen ve personelin haftada en az iki defa PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz. Aynı şekilde üniversite çalışanlarından da düzenli PCR testi yaptırmasını talep edeceğiz.

Şehirlerarası yolculuklar, konser, tiyatro gibi insanların bir araya geldiği ortamlarda da düzenli PCR testini devreye sokacağız. Uçak ve şehirler arası otobüs yolculuğu için zorunlu PCR testi uygulamasını devreye alacağız."”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.