banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

"Çok yüksek risk" kategorisindeki Konya'da eğlence mekanına giden 60 kişiye 243 bin lira ceza

"Çok yüksek risk" kategorisindeki Konya'da eğlence mekanına giden 60 kişiye 243 bin lira ceza 

02 Mart 2021

 Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarına göre, çok yüksek riskli (kırmızı) kategorideki illerden olan Konya'da, tedbirleri ihlal edip eğlence mekanına giden 60 kişiye 243 bin lira ceza kesildi.

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Musalla Bağları Mahallesi'nde bir eğlence mekanının açık olduğunu ve Kovid-19 önlemlerine uyulmadığı ihbarını aldı.

Harekete geçen ekipler, eğlence mekanlarına yaptığı baskında, içerideki 60 kişiye "sokağa çıkma kısıtlaması" ile "sosyal mesafe" kuralını ihlalden 243 bin lira cezai işlem uyguladı.

Denetlenen iş yerinin sorumlusuna ise "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma" suçundan adli işlem başlatılırken, zabıta ekiplerince iş yeri mühürlendi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147