banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÇOCUKLAR ve GENÇLERGELECEĞE YAĞMUR’LA YÜRÜYOR

ÇOCUKLAR ve GENÇLERGELECEĞE YAĞMUR’LA YÜRÜYOR 

16 Kasım 2021
ÇOCUKLAR ve GENÇLERGELECEĞE YAĞMUR’LA YÜRÜYOR

 

“4 yaşındaki cengaver; 40 yaşındaki delikanlı” her yaşın becerisi buradaşekilleniyor..

Seydişehir ilçesinde 7’den 70’e yüzlerce sporsevere kapısını açtı.Herkesin katılabildiği birçok rekreasyon faaliyetleri ve profesyonel antrenmanlar Yağmur Gençlik Spor Kulübü ile hayata geçiyor.

4 yaşından 15 yaşına kadar Taekwondo altyapı, jimnastik; Poumsae ve Kyorogi çalışmalarının kulüp bünyesinde yılın 12 ayı devam ediyor. 15 yaşından itibaren ise gençlik projeleri ile ücretsiz eğitimler veriliyor. Açıklamalarda bulunan Yağmur GSK başkanı Yıldırım Arıkan;“4 yaşından 15 yaşına kadar Taekwondo alt yapı çalışmalarını profesyonel olarak devam ettiriyoruz. 5-7 Yaş, 8-11 yaş, 12-15 Yaş gruplarında eğitimlerimiz veriliyor. Her yaş grubunun ayrı bir antrenman planı ve eğitim programı var. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı katkıları ile şuana kadar yüzlerce etkinlikler yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Bizleri bu yolda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir Kaymakamlığı, kulüp yönetimimiz ve ekibimdeki gençlere destekleri içinteşekkür ederiz.” Dedi.

Yılın 12 ayı ara kayıtlara açık olduklarını kaydeden Arıkan, “Her çocuk özeldir fakat bazı çocuklarımız daha özeldir. Bunları keşfetmeye, destek olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147