banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Özel 2021 yılına girmemiz dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Özel Mesajında şu görüşlere yer verdi.  

31 Aralık 2020
CHP SEYDİŞEHİR İLÇE BAŞKANI ORHAN ÖZEL YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

Vatandaşların 2020'de can ve geçim derdine düştüğünü ileri süren Özel, "2020, tüm dünya ve ülkemiz için çok zor bir yıl oldu. Milletimiz, bir yandan Kovid-19 salgınıyla mücadele ederken, bir yandan da deprem, sel baskını, kuraklık gibi doğal olaylaryaşarken, diğer yandan da siyasi iktidarın kötü yönetiminden kaynaklanan sorunlarla karşı karşıya kaldı. 2020 yılında daha da yoksullaşan halkımız, adeta can ve geçim derdi arasına sıkıştırıldı." görüşünü savundu. Ülkemiz, özellikle son yıllarda çok kötü yönetilmeye başlandı. Tek adam rejimi yüzünden halkımız sorunlarını iletecek merci bulamaz oldu. İşsiz, yoksul, esnaf, ve öğrenciler  adeta bunaldılar. Hükümet, ülkenin kaynaklarını birkaç zengin müteahhide akıtırken, Pandemi nedeni ile işyerini kapatan esnafımız ve özellikle buralarda hizmet sektöründe çalışan gariban işçilerimiz resmen kaderine terk edildi. Genç Üniversite mezunlarındaki işsizlik oranları yüzde otuzlara yükseldi. Uzaktan eğitim denilen ucube sistemle Fakir ve çok çocuklu ailelerimizin çocukları sisteme erişememeleri nedeni ile eşitsizliklere ve büyük kayıplara uğramaktadırlar. Korkarım ki bu yıllar gençlik açısından tarihe kayıp yıllar olarak geçecektir. 

Yurttaşlarımız böyle derin sorunlarla uğraşırken, En yakınlarında dertlerine çare olmaya  çalışan belediyelerimiz de maalesef merkezi hükümet tarafından engellenmek istenmiştir. Ancak Halkımızın CHP li başkanlarımıza olan inancı ve vatandaş dayanışması, öyle ileri boyutlara ulaştı ki bu darlık ve yoklukta; zor durumdaki halkımızın imdadına adeta hızır gibi yetişmişlerdir. Maalesef bizler de yaşadığımız bu güzel şehirde bu  gayretleri hiç göremedik. Belediyemiz birkaç göstermelik olay dışında, zor durumda olan kesimlere ve esnafımıza ulaşmak için hiçbir çaba içerisinde olmadılar. Zorluk içerisinde olanlara bir kez olsun dertleri sorulmadı.  

Halkımızın bugün için en önemli ihtiyacı. Aş, iş, ekmek, liyakat, eşitlik, şeffaflık, hak, hukuk ve adalettir. Bunların sağlanması durumunda yurttaşlarımızın yüzü gülecektir. Buda ancak ülkemizin tek adam rejiminden kurtulup, herkesin kendini rahatlıkla ifade edebileceği güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesi ile mümkün olacaktır. Temennim Genel ve yerel yönetimlerin 2020 yılında yaşanılan olumsuzluklardan ders çıkarıp, halkına ve sorunlara odaklanmasıdır. 

Bu duygularla 2021 yılının ülkemize ve Seydişehirli hemşerilerimize, sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Saygı ve sevgilerimle 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147