BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP Beyşehir İlçe Teşkilatı'ndan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

CHP Beyşehir İlçe Teşkilatı'ndan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı 

11 Ocak 2021
CHP Beyşehir İlçe Teşkilatı'ndan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

CHP Beyşehir İlçe Başkanlığı, Beyşehir'de yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

CHP İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, yaptığı açıklamada, hayırsever bir partili tarafından finanse edilen organizasyonla başlattıkları kampanya çerçevesinde, 156 ihtiyaç sahibine gıda yardımında bulunduklarını belirtti.

Yardımsever partiliye ilçe örgütü adına teşekkür ettiklerini bildiren Şenyurt, şunları kaydetti:

"Bu yardım poşetlerini partili, partisiz gözetmeksizin elimizde listesi bulunan ilçemizdeki tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Şubat ayında benzer bir organizasyonu tekrar yapmayı planlıyoruz ki, bu konuda geri dönüşler çok iyi oldu. Burada altını çizmek istediğimiz şey, biz bunu ilçe örgütü olarak yapıyoruz ama kesinlikle ve kesinlikle siyasi kimlik ayırt etmeden bu organizasyonu tamamlıyoruz. Bundan sonraki kampanyalarda da öncelikle ihtiyaç sahibi kimse onlara bu yardımları ulaştıracağız."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.