banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Konya'da açılış töreninde konuştu:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Konya'da açılış töreninde konuştu: 

04 Aralık 2021
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Konya'da açılış töreninde konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yaptığımız her hizmeti milletimiz için hayata geçiriyoruz. İnşallah 1,5 yıl içerisinde atacağımız adımlarla, yapacağımız çalışmalarla da 2023, hizmetlerimizi taçlandıracağımız yeni bir zafer yılı olacak"
- "20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılan her hizmetin millet için hayata geçirildiğini vurgulayarak, "İnşallah 1,5 yıl içerisinde atacağımız adımlarla, yapacağımız çalışmalarla da 2023, hizmetlerimizi taçlandıracağımız yeni bir zafer yılı olacak." dedi.

Kurum, bir dizi programlara katılmak üzere geldiği Konya'da, Seydişehir ilçesinde Seydi Şifa Termal Tesisi ve Kuğulu Park Çevre Güzelleştirme Projesi'nin açılış törenine katıldı.

Açılışı yapılan hizmetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kurum, Seydi Şifa Termal Tesisi'nin 12 bin 550 metrekarelik alanda, İller Bankası desteğiyle inşa edildiğini anımsattı.

Kurum, 12 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesiste; hamam, sauna, spor salonu, yüzme ve termal havuzların yer aldığını belirterek, "Antalya ve Isparta kara yolu üzerinde birçok vatandaşımızın uğrak yeri olan Seydi Şifa Termal Tesisi ilçemizde ekonomiyi ve istihdamı canlandıracak, ilçeyi cazibe merkezi yapacak. İçerisinde 200 araçlık açık otoparkımızın da bulunduğu ve ayda 30 bin vatandaşımıza hizmet verecek tesisimiz hakikaten Seydişehir'imizin yeni bir markası olacak." diye konuştu.

Kurum, ilçede bulunan Kuğulu Park'ta çevre güzelleştirme çalışmalarının tamamlandığını ve Seydişehir'de birçok projenin hayata geçirildiğini vurguladı.

- "2023, hizmetlerimizi taçlandıracağımız yeni bir zafer yılı olacak"

AK Parti'nin eser ve hizmet siyaseti yaptığına dikkati çeken Kurum, şöyle konuştu:

"Siyaseti milletimize ve memleketimize hizmet etmek için bir vesile olarak görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yaptığımız her hizmeti, milletimiz için hayata geçiriyoruz. İnşallah 1,5 yıl içerisinde atacağımız adımlarla, yapacağımız çalışmalarla da 2023, hizmetlerimizi taçlandıracağımız yeni bir zafer yılı olacak. Bakın biz millete hizmet yolunda aşk ile çalışırken, yine bugünlerde birileri yalanlarla, iftiralarla, 'ülke yandı, bitti' diye ortalığı kasıp kavuruyor. Ama bizi asla bu tartışmaların içerisinde bulamazlar."

- "Bizi arayanlar, Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bulur"

"Bizi arayan Şırnak'ın, Edirne'nin yollarında bulur" diyen Kurum, şöyle devam etti:

"Bizi arayan Konya'nın, Trabzon'un, Sakarya'nın, Hatay'ın yollarında bulur. Bizi arayan İzmir'de, Bayraklı'da bulur. Bizi arayan Antalya'da, Muğla'da yangın bölgelerinde Karadeniz'de sel bölgelerinde bulur. Bizi arayanlar tıpkı bugün olduğu gibi Seydişehir'in mahallerinde bulur. Bizi arayanlar, baretlerini takmış, çizmelerini giymiş olarak milletimizin yeni yuvalarının inşa edildiği şantiyelerde bulurlar. Bakın daha bir ay önce Konya Ardıçlı'da 1057, bir hafta önce de İzmir'de tamamladığımız 596 konutumuzu ve 145 iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim ettik. Bizi arayanlar 'Başaramayacaksınız. Bu millete diz çöktüremeyeceksiniz' diye haykıran liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bulur."

- "Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız"

Kurum, Konya'nın AK Parti'nin kalesi olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Konya'mız davaya sadakatin, vefanın beldesidir. Konya, liderine her zaman vefa göstermiştir, göstermeye de devam edecektir. Hamdolsun Seydişehirli kardeşlerimiz de 14 Ağustos 2001'de çıktığımız bu kutlu davamızda her zaman bizlerin yanında oldu. 2023'e yaklaştığımız bu dönemde Cumhur İttifakı olarak gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezecek, çalmadık hiçbir kapı bırakmayacağız. 20 yılda bu ülkeyi baştan aşağı değiştiren, geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden, yeni bir 20 yıl için Cumhurbaşkanı yapacağız."

Konuşmaların ardından, yapılan dua ile tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Bakan Kurum, daha sonra tesiste incelemelerde bulundu, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'den bilgi aldı.

Törene Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, ilçe belediye başkanları ile davetliler katıldı.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147