banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bu Nasıl bir vicdansızlık Beyler...

Bu Nasıl bir vicdansızlık Trafik Magandaları  

10 Nisan 2021
Bu Nasıl   bir vicdansızlık Beyler...

Seydişehir Şehir Merkezi Seyyidharun  Camisi  civarında Soğuk  havada  yiyecek  bulabilmek için yola inen  Güvercinleri  yoldan  geçen trafik  Magandaları   ezerek öldürdü.

Güvercinlerin ezildiğini  gören duyarlı vatandaşlar   olaya  tepki göstererek "Bu nasıl  bir  vicdan  , bu  nasıl   bir anlayış ..Şehir merkezi olmasına ragmen   Bazı  kendini  bilmez  sürücüler çok hızlı   gidiyorlar . Yayalara saygısı  olmadıgı gibi   hiç  bir canlıyada  saygı göstermiyorlar.

Kornaya  bassa kuş kacacak  ama   o zahmete   bile  katlanmadan kuşu ezip geçiyor. Bunlarda  hiç  vicdan yokmu soğuk  havada  bir kırıntı  bulabilmek için  yola inen  Güvercinleri   ezmekte  ne demek . Yetkililerden bu konuda   önlem almasını bekliyoruz. Seydişehirin Kurucusu Seyyidharun Camisinin Önüne sığınan   güvercinler Trafik Magandaları tarafından  çiğnenmesi   bizi  son derece  üzmüştür  dediler.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147