banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bozkır'daki "Aygırdibi mesire alanı" kışın fotoğrafçıların ve gezginlerin gözdesi

Bozkır'daki "Aygırdibi mesire alanı" kışın fotoğrafçıların ve gezginlerin gözdesi 

18 Şubat 2021
Bozkır'daki

Konya'nın Bozkır ilçesindeki Aygırdibi mesire alanı, kış mevsiminde fotoğrafçıların ve gezginlerin gözdesi oldu. 

Bozkır ilçesine bağlı Karacahisar mahallesinde yer alan ve Çarşamba çayının kaynağını oluşturan Aygırdibi C Tipi mesire alanı, yörenin en önemli turizm alanlarından biri durumunda. 

Her mevsim yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Aygırdibi mesire alanı ve şelalesi, kar manzarasıyla da büyük ilgi görüyor. 

Kış aylarında yağan kar ile beyaza bürünen Aygırdibi mesire alanı ve şelalesi, fotoğrafçıların, gezginlerin ve doğaseverlerin en çok tercih ettiği rotaların başında geliyor. 

Fotoğraf sanatçısı Hasan Ali Aslan, AA muhabirine, bölgenin yaz aylarında da kış aylarında da farklı güzellikler sunduğunu belirterek, "Yazın aileler ve gençler burada oluyor. Tam aile yeri bir mesire alanı. Bölgenin kış güzelliği de bir başka güzeldir. Herkesi Aygırdibi mesire alanının kış güzelliğini görmeye bekleriz." dedi.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147