BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir merkez, Üzümlü ve Huğlu mahallelerinde toplam 494 yeni konut inşa edilecek

Beyşehir merkez, Üzümlü ve Huğlu mahallelerinde toplam 494 yeni konut inşa edilecek 

03 Aralık 2020
Beyşehir merkez, Üzümlü ve Huğlu mahallelerinde toplam 494 yeni konut inşa edilecek

TOKİ BAŞKANLIĞI'NDAN BEYŞEHİR'E YENİ TOPLU KONUT HAMLESİ
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Beyşehir ve bağlı 2 mahallesinde toplam 494 yeni konut daha inşa edecek.
TOKİ Başkanlığı, resmi internet sitesinden Beyşehir ilçe merkezi ile Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde hayata geçirilmesi planlanan toplu konut projelerinde ihale tarihlerini kamuoyu ile paylaştı.
Buna göre, TOKİ Başkanlığı tarafından Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi’nde 3.etap projesi kapsamında toplam 317 yeni konut inşa edilecek. Konutların inşaat, altyapı ve çevre düzenleme işi 29 Aralık 2020 tarihinde ihale edilecek.
Beyşehir’in av tüfeği üretiminde söz sahibi mahallelerinden Huğlu’da da ikinci etap toplu konut projesi kapsamında 71 konut daha inşa edilecek.
Yerleşim merkezinde inşa edilmesi planlanan konutların inşaat, altyapı ve çevre düzenleme işi de 3 Şubat 2021 tarihinde ihale edilecek.
TOKİ, ÜZÜMLÜ'DE İLK KEZ TOPLU KONUT ÜRETECEK
Beyşehir’in av tüfeği üretimiyle ünlü bir başka dış mahallesi olan Üzümlü Mahallesi’nde de ilk kez toplu konut projesi hayata geçirilecek.
Bu kapsamda, yerleşim merkezine inşa edilmesi planlanan 106 konut ile 1 ticaret merkezinin inşaat, altyapı ve çevre düzenleme işi 21 Ocak 2021 tarihinde ihale edilecek.
E ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek ihalelerin başlama saati ise 14.00 olarak duyuruldu.
AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI
Öte yandan, TOKİ Başkanlığı tarafından Beyşehir merkez ve bağlı 2 mahallesinde hayata geçirilecek toplu konut projeleri için ihale tarihlerinin belirlendiğini sosyal medya hesapları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşan Beyşehir AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Sözkonusu yatırımların ilçemize kazandırılmasında sürecin başından bu tarafa konunun takipçisi olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Konya milletvekillerimiz Sayın Tahir Akyürek ve Gülay Samancı Hanımefendi, İlçe Başkanımız Recep Elkin Bey ve yönetim kurulu üyelerimize göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü teşekkür ediyoruz. İlçemize, Üzümlü ve Huğlu mahallelerimize hayırlı olsun.”denildi.
KÜÇÜKAVŞAR, HUĞLU VE ÜZÜMLÜ MAHALLELERİNDE SEVİNÇ…
Küçükavşar (TOKİ) Mahallesi Muhtarı Yasin Sünbül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “317 yeni konut TOKİ ihalesi mahallemize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”şeklinde sözlere yer verdi.
Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman da, TOKİ Başkanlığı tarafından kamuoyu ile paylaşılan yerleşim merkezinde hayata geçirilecek olan ikinci etap toplu konut projesinden dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi.
Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Harman, “Çıktığımız bu hayırlı yolda Allah’a şükür Huğlu ikinci etap TOKİ ihale tarihi belli oldu. Şimdiden hak sahiplerine hayırlı olsun. Rabbim herkese tez zamanda yuva sahibi olmayı nasip etsin. Emeği geçen devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum.”ifadelerini kullandı.
Üzümlü Mahallesi Muhtarı Yusuf Gödüş de, paylaşımında, “Üzümlü halkına müjde, TOKİ inşaatının ihalesi 21 Ocak’ta yapılacak olup, 106 konut ve 1 iş merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi yapılıp 2021 yılı içerisinde teslim edilecektir.”ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.