BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir Gölü kıyıları yabancı turistlere kaldı

Beyşehir Gölü kıyıları yabancı turistlere kaldı 

19 Aralık 2020
Beyşehir Gölü kıyıları yabancı turistlere kaldı

 Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid19) salgını dolayısıyla getirilen kısıtlama nedeniyle, göl kıyıları, Aşk Adası ve sahil şeridindeki parklar kısıtlamadan muaf yabancı turistlere kaldı.

Beyşehir'de, vatandaşlar hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamadı. Meydan, bulvar, cadde ve sokaklar ile gölün sahil şeridi, park ve yeşil alanlar sessizliğe büründü. Sessizliğin hakim olduğu alanlar, havadan görüntülendi.

Göl kıyısındaki festival meydanında beton zemine ve elektrik direklerine konan yiyecek bekleyişi içerisindeki martı sürülerini ise çekim yapmak için gelen gazeteciler ekmek parçalarıyla besledi. Göl kıyısında gezinti yapan yabancı turistler de gazetecilerle birlikte martılara ekmek atarken, bu anları fotoğrafladı.

Beyşehir Gölü kıyısındaki limanlarda balıkçı teknelerini çalıştırıp bakım yapanların yanı sıra, avlanmak için tatlı sulara açılan kısıtlamadan muaf az sayıdaki balıkçı ise mesaisine devam etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.