BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehir'de jandarmadan tarihi eser operasyonu

BEYŞEHİRDE BİR EVDE TARİHİ SİKKE VE OBJELER ELE GEÇİRİLDİ 

28 Aralık 2020
Beyşehir'de jandarmadan tarihi eser operasyonu

Beyşehir ilçesinde, jandarma bir eve yaptığı operasyonda çok sayıda tarihi sikke ve metal obje ile dedektörler ve silah ele geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Bayavşar Mahallesi'nde K.T. isimli şahsın evinde ve eklentilerinde adli makamlarca alınan arama kararına istinaden arama gerçekleştirdi.
Yapılan aramada, şüphelinin define bulmak amacıyla dedektör ile arama yaparak bulmuş olduğu iddia edilen ve evinde bulundurduğu tesbit edilen 162 sikke, 29 metal obje, 1 yüzük, 2 dedektör, 1 tabanca, 19 tabanca mermisi ile 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
Ele geçirilen malzeme, cihaz ve silahlara el koyan jandarma, şüpheli hakkında 2863,2521 ve 6136 sayılı kanunlara muhalefet ettiği gerekçesiyle işlem başlatarak gözaltına aldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.