BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BELEDİYENİN GİRİŞİNE T.C. YAZILMASI İÇİN GİRİŞİM BAŞLATILDI

BELEDİYENİN GİRİŞİNE T.C. YAZILMASI İÇİN GİRİŞİM BAŞLATILDI  

25 Şubat 2021
BELEDİYENİN GİRİŞİNE T.C. YAZILMASI İÇİN GİRİŞİM BAŞLATILDI

Bu konuda CHP İlçe Başkanı Orhan Özel şu açıklamalarda Bulundu. 

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda Özellikle AKP li Belediyeler başta olmak üzere Bazı resmi kurumların logosundan ve girişlerindeki amblemlerinden T.C. ibaresi kaldırılmış idi. Neye, kime hizmet edeceği anlaşılmayan bu durum, milli hassasiyetleri olan ,Türk toplumu üzerinde ciddi rahatsızlıklar yaratmış idi. Bunu gören İktidar belediyelerinin bir kısmı bu durumdan vaz geçip, T.C. logolarını yeniden kullanmaya başlamıştır. 

Bizde bugüne kadar Seydişehir Belediyesinin bu durumu düzeltmesini bekledik. Bir düzenleme olmayınca bu dilekçeyi CHP, İyi Parti, ADD, Eğitim İş ve Eğitimsen kurumları ile  beraber vermek durumunda kaldık. Bizler Toplumları bir ve beraber tutan T.C.  ATATÜRK, milli ve dini bayramlar vb. gibi önemli değerlerin yaşatılmasından yanayız. Belediye Başkanımızın ve tüm Belediye meclis üyelerimizin de aynı duyguları taşıdığını düşünüyoruz. Belediye Başkanından beklentimiz gereğinin yapılmasıdır. Bunu yaparsa kendisini alkışlamasında biliriz. Bunun onurunu hep beraber yaşayalım istiyoruz. Kamuoyuna ve Seydişehir Halkına Duyurulur. Saygılarımızla 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.