BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başkan Atalay’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Başkan Atalay’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı 

02 Aralık 2020
Başkan Atalay’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

AK Parti Seydişehir İlçe  Başkanı Kemalettin ATALAY, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün İlçemizde, ülkemizde ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
Engelli kardeşlerimizin elde ettiği her başarının temelinde büyük bir azim, gayret ve dayanışma var. Engelsiz bir yaşam adına sağladıkları bütün kazanımlardan milletimiz adına onur duyuyoruz. Eğitimden istihdama, kültürden spora, hayatın her alanında birlikte aştığımız engeller bizleri daha büyük hedeflere taşıyacaktır.
Engelli vatandaşlarımızın bütün sorunlarına, ihtiyaçlarına sahip çıkmak bizim her zaman temel prensiplerimizden biri olmuştur.
Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız.
Asıl engelliler, karşılarına çıkan engelleri geçemeyenlerdir.
Unutmayalım ki; Her sağlıklı insan yarının bir engelli adayıdır. 
Adımlarınızın biçiminin ne önemi var mühim olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir.. Sözleri ile Engelli Kardeşlerimizin Her alanda yanlarında olduğunu ve mümkün olan tüm desteklerini saglayacaklarini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.