BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Koca Aşı için Tarih verdi

Bakan Koca'dan vaka açıklaması: Artış trendi bütün ülkeye yayılmış durumda! 

18 Kasım 2020
Bakan Koca  Aşı için Tarih verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Kovid-19 vakaları, İstanbul, İzmir, Bursa gibi büyük illerimizdeki artış trendi neredeyse bütün ülkeye yayılmış durumdadır." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kovid-19 vakaları, İstanbul, İzmir, Bursa gibi büyük illerimizdeki artış trendi neredeyse bütün ülkeye yayılmış durumdadır. Bu artışı göğüsleyebilmiş durumda isek de gidişatı durdurmak için radikal tedbirlere başvurmamız kaçınılmaz olmuştur."

YERLİ AŞI ÇALIŞMALARI

Hayatın kısa bir süre için sıkı tedbir altında olması gerektiğini vurgulayan Bakan Koca, umutla beklenen corona virüs aşısına ilişkin ''16 yerli aşıda biri klinik öncesi dönemi başarıyla tamamlayarak insan denemelerine başlamıştır. Bu yıl bitmeden aşıya kavuşmanın ümidi içindeyim'' ifadelerini kulland

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.