BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bahçeli'den 'HDP kapatılsın' çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'yi hedef aldı. Bahçeli, ''Bu terör yatağına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır'' dedi. Abone ol  

11 Aralık 2020
Bahçeli'den 'HDP kapatılsın' çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den çok dikkat çeken bir HDP çıkışı geldi. Bahçeli HDP'nin Türkiye'ye meydan okuduğunu,terör yatağı olduğunu ve kapatılması gerektiğini söyledi .

Bahçeli, Twitter'dan ''Bu kervan böyle gitmemelidir. HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır" açıklamasını yaptı.

Cezaevindeki Selahattin Demirtaş'ı hatırlatarak, "Cezaevinde tutuklu bulunan bir teröristten demokrasi abidesi çıkarma çabalarına bağımsız ve tarafsız Türk mahkemeleri geldiğimiz bu aşamada bir son vermelidir" mesajını paylaştı.

Demirtaş ve Kavala davaları için "2021 yılında terörle ilgili tüm davalar sonuçlanmalı, Türkiye bu bahsi hukuken kapatmalıdır" ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.