BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AVCILIK VURMAK DEĞİL DOĞAYLA BİRLİKTE OLMAKTIR. VİDEO HABER

AVCILIK VURMAK DEĞİL DOĞAYLA BİRLİKTE OLMAKTIR. 

14 Kasım 2020
AVCILIK VURMAK DEĞİL DOĞAYLA BİRLİKTE OLMAKTIR. VİDEO HABER

Bu yazi bizden sözde hayvan severlere ,haytapcilara ,veganizmcilere gelsin. 

Bizler Avcıyız, Bohcaci değiliz.
Kimse bizi ruhsatsiz ve belgesiz doğaya saygısı olmayan insanlarla karıştırmasın. Son günlerde sanal medya ve haber kaynaklarinda çıkan nesli tükenmekte olan kuşları avcilar vuruyor haberlerine karşılık sessiz kalamayiz kalmamaliyiz.
Hiç bir resmi avcı doğada koruma altinda olan hic bir hayvani av olarak görmez. Doğaya saygisini hiç bir zaman yitirmez.
Sizler hic bir zaman yoğun kar yağışı altinda elinde kova kova buğday sırtında saman balyasi ile düşe kalka çizmesine kar girmiş, ayakları üşümüş ama hayvanları düşünüp yolundan dönmemiş AVCILARIN yaptiklari işin vicdan ve gururuyla aldığı zevki alamayacaksiniz. 
Sözün kısası; 
AVCILIK yürek ister! AVCILIK cesaret ister! AVCILIK sabır  ister ! AVCILIK sevgi saygı ister! Diyeceğimiz şu ki ülkemizde resmi belgeli avcı ile kaçak avcıları aynı grupta görmemelisiniz. 
DOĞA RESMI AVCILARA EMANETTİR.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.