BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Av. Muhammet UĞURLUDAN Basın açıklaması

Av. Muhammet UĞURLUDAN Basın açıklaması 

22 Şubat 2021
Av. Muhammet UĞURLUDAN  Basın açıklaması

Bilindiği üzere 9 Şubat 2021 tarihinde, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma gereğince gözaltı kararım tarafıma tebliğ edildi. Tarafıma ilgili soruşturma hakkında bilgi verilerek Edirne ilinde konuyla ilgili ifade vermem gerektiği iletildi.

Akabinde görevli memur arkadaşlarla birlikte Edirne iline gittik. Burada savcılarımızla yapılan ön görüşme sırasında uzun yıllardır arkadaşlık bağlarımız olan hukukçu arkadaşlarımızla yapılan birtakım görüşmelerin yanlış yorumlanarak hakkımda soruşturma başlatıldığını öğrendik.Bunun akabinde herhangi bir imza adli kontrol kararı olmadan serbest bırakıldım. FETÖ’nün mahrem yapılanması ile ilgili olan bu soruşturmada, bu mahrem yapılanma ile herhangi bir ilişkimin olmadığı açıkça ortaya konuldu.

Yaşamış olduğum gözaltı sürecinde hakkımda akla ve mantığa aykırı bir tezvirat kampanyası yürütüldüğünü ne yazık ki öğrenmiş bulunmaktayım. Kesin bir delil, belge, yargı kararı ve sair bir bilgi olmaksızın insanların pervasızca yaftalanması hangi dine, vicdana insanlığa yakışır.

Kişilik haklarıma yapılan bu mesnetsiz ithamlara, bu ithamları oluşturup köşelerinde yer verenlere, bu ithamlar ile ilgili sosyal medya paylaşım ve yorumlarına karşı bütün yasal haklarımı kullanacağımı kamuoyuna saygıyla arz ederim.

 

                                                                                                          Av. Muhammet UĞURLU

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.