banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanından Vatandaşa Çağrı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanından Vatandaşa Çağrı 

17 Kasım 2020
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanından Vatandaşa  Çağrı

Son dönemde artan Koronavirüs vakalarını minimum düzeye indirmek için AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, vatandaşların duyarlı olmaları konusunda uyarıcı bir mesaj yayınladı.

Maske, mesafe ve hijyen uyarısı yapan Atalay, “ Tedbirlere sıkı sıkıya uymanız gerekken bir dönemi yaşıyoruz. Yetkililerin açıkladığı kurallara harfiyen uyarak bu hastalığa karşı güçlü oluruz. Unutmayalım ki alacağımız tedbirler koronavirüsten daha etkilidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi TAMAM'a (Temizlik, Maske, Mesafe) kurallarına uymaya özen gösterelim. Kendimiz ve çevremiz için sekiz aydır büyük bir özveri ile yürüttüğümüz  pandemi sürecini başarıya ulaştıralım.” Dedi.


 Kontrollü Sosyal Hayatın gevşetilmesi sonucu yaşanan vaka artışlarına dikkat çeken Başkan Atalay, “Dünya genelinde sağlık alanında ve yaşantımızda büyük sıkıntılara, can kayıplarına ve sosoyo-ekonomik hayatta olumsuzluklara  sebep olan Covid-19 pandemisi maalesef tüm ciddiyetiyle aramızda kol gezmektedir. Gurur duyduğumuz sağlık sektörümüzün tıkanmaması ve kahraman sağlıkçılarımızın nefes alabilmesi için siz sevgili Seydişehir’li halkımız rehavete yapılmadan hayatımızı disipline sokmamız ve kalabalık ortamlardan çekinmemiz gerekiyor. Dışarıya çıkması gerekmeyenler lütfen evlerinden ayrılmasınlar. İzolasyonda olanların evlerinden ayrılmaması çok önemlidir. Tüm vatandaşlarımız izolasyonu ihlal eden komşularınızı yada tanıdıklarınızı uyarın, ayrıca gerekli mercilere bildirin. Yaşlılar ve kronik hastalığı olanlar kendilerini korumaya alsın. Zorunlu olmadıkça akrabalarla, komşularınız ile bir araya gelmeyin. Kutlama ve törenleri lütfen erteleyin.” Şeklinde konuştu.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147