banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı.

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı. Gençler Ramazan ayının gelmesiyle etkinliğe başladı. 

06 Mayıs 2021
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı.

Ramazan ayının Müslümanların hayatında bir değişim ayı olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Batuhan AYDIN, bu ayın hem Allah ile olan ilişkilerimiz hem de şefkat ve merhametimize irtifa kazandırmak adına bizlere önemli şeyler telkin ettiğini ifade etti.

Ramazan’ın sosyal sorumluluk yönüne değinen Aydın, iftar sofralarının önemini vurgulayarak, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed SAV’in iftar sofrası açmak, insanlara iftar ettirmek yani lokmamızı onlarla paylaşmayı en değerli amellerden biri olarak tavsiye ederek sofra açmanın ve yemek yedirmenin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu bize gösteriyor. Biz de genç kardeşlerimizle birlikte gönülden gönüle köprü kurmak için bu etkinliği oluşturduk.
Ramazan ayının yoksul ve fakirin halinden anlayabilmek ve onlarla empati kurabilmek için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen, Başkan Batuhan Aydın oruç sayesinde farkına varamadığımız pek çok şeyi idrak edebildiğimizi vurguladı.

Ramazanın Bereketini gece gündüz birlikte yaşıyoruz .
Geçtiğimiz 4 haftalık periyotta biz gençler durmadık.
Teşkilat Mensubu arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizin farklı mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştık.

➡️319 ihtiyaçlı ailemize, yerel esnaflarımızdan alarak hazırlattığımız yardım paketlerini ulaştırdık.

➡️90 ihtiyaçlı ailemize nakit yardım çeki ulaştırdık.

➡️80 ihtiyaçlı ailemize iftara saatler kala sıcak yemek ikram ettik.

Gönülden Gönül'e hep buradayız.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147