BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı istifa etti

AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Arı'nın yolsuzlukları araştırdığı biliniyordu. 

29 Ocak 2021
AK Parti'nin Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı istifa etti

 Rasim Arı, Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

AK Parti'nin bir önceki belediye başkanlığı döneminin yolsuzluklarını araştırdığı konuşulan Rasim Arı, bugün istifa ettiğini yaptığı açıklamayla duyurdu. 

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Rasim Arı düzenlediği basın toplantısında, "Tamamıyla sağlık sorunlarım nedeniyle 21 aydır hizmet ettiğim Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ediyorum." dedi.

İstifa öncesi Rasim Arı, sosyal medya hesabından "Hakkınızı helal edin Gurban olduğum Nevşehir" notuyla bir video paylaştı. Arı'nın paylaştığı videoda, 'Elbet bir gün buluşacağız' şarkısının olması dikkat çekti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.