banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti Konya Milletvekili Özdemir Seydişehir'i ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Özdemir Seydişehir'i ziyaret etti 

13 Ağustos 2021
AK Parti Konya Milletvekili Özdemir Seydişehir'i ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Hacı Ahmet Özdemir, ilçe ziyaretleri kapsamında Seydişehir'i ziyaret etti.

İlk olarak Şaban Cengiz Kültür Merkezinde AK Parti İlçe Teşkilatı ile toplantı yapan Özdemir, sonrasında Kesecik Mahallesinde Cuma namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti hükümeti döneminde Konya’nın ilçelerine çok önemli yatırımlar yapıldığını kaydeden Özdemir, şunları kaydetti:

"2002 yılından itibaren AK Parti hükümeti çok büyük yatırımlara imza attı. Konya ve ilçeleri de bu yatırımlardan büyük oranda nasibini aldı. İlçemizde partimizin tamamlanan icraatlarını ve halen inşaatı devam eden çalışmalar ile ilgili Belediye Başkanımızdan bilgiler aldık. Projeler ve çalışmalar aralıksız devam ediyor. Biz hizmet için canla başla çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz."

Kesecik Mahallesi ziyaretini tamamladıktan sonra ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek bereketli ve bol kazançlar diledi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147