BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK PARTİ’Den öğretmenler günü mesajı

AK PARTİ’Den öğretmenler günü mesajı 

21 Kasım 2020
AK PARTİ’Den öğretmenler günü mesajı

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin ATALAY öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Atalay mesajında “Gelişmişlik ve medeniyet düzeyini belirlemede, tamamen bilgiye ulaşabilme yeteneği ve gücüyle ölçülen bir dünya sisteminde yaşıyoruz. Ülkemiz çoğunluğu genç 83 milyon nüfusuyla istikrar ve istikbali açık bir yolda ilerlemenin fırsatını yakalamıştır. Bu yolda en büyük paye ise eğitim ordumuz, fedakâr öğretmenlerimizindir.” Dedi.
Atalay: “Öğretmenlerimiz bir ülkenin yetiştirdiği kuşaklara, hamurunu ve mayasını katan, yoğuran ve şekil veren ustalardır. Ülkemizin geleceği çocuklarımızın doğru ve daha kaliteli eğitim alması ise öğretmenlerimizin çok daha uygun koşullarda ve yüksek moralle mesleklerini icra etmesiyle mümkün olduğunun bilincinde olan, siyasi iktidarın bir temsilcisi olarak bunu açık bir dille ifade etmek isterim.
Öğretmenler Gününde tüm öğretmenlerimizin ve emekli öğretmenlerimizin gününü hürmetle, şükranla kutluyor; ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.